Please read the posts in the Announcements section about the current status of Cumulus development now that I have retired

Please read this post before posting

Latest Cumulus release v1.9.4 (build 1099) - Nov 28 2014
Latest Cumulus MX release - v3.0.0 build 3043 Jan 20 2017. See this post for download

Search found 91 matches

by K8POS
Tue Dec 12, 2017 2:33 am
Forum: Webcams
Topic: Webcams and Timelapse
Replies: 5
Views: 608

Re: Webcams and Timelapse

Bigdaddy, Nice looking site. I just upgraded my camera to a http://www1.dahuasecurity.com/products/ipc-hfw8232e-z-6451.html I am amazed at the night time ability. It sees clouds at night I can not see with my naked eye. I use IP Time lapse http://iptimelapse.com/ to produce my jpg image every 5 minu...
by K8POS
Mon Dec 11, 2017 2:45 pm
Forum: SteelSeries Gauges
Topic: Trend Indicator on Humidity Gauge
Replies: 2
Views: 72

Re: Trend Indicator on Humidity Gauge

Some day I'll ask a question that has a very simple solution.
Have tons of reading to do now.

Thanks
by K8POS
Mon Dec 11, 2017 3:40 am
Forum: SteelSeries Gauges
Topic: Trend Indicator on Humidity Gauge
Replies: 2
Views: 72

Trend Indicator on Humidity Gauge

Have searched this forum for 2 hours looking for this. Has anyone added a trend arrow to their Humidity Gauge? I have locked out the Indoor readings for both Temperature and Humidity. I was looking at the Gauges.js to see how the trend indicators were done. I can see on line 738 this code: params.tr...
by K8POS
Sun Dec 10, 2017 3:49 am
Forum: Web site - General
Topic: Meteotemplate
Replies: 17
Views: 1404

Re: Meteotemplate

Just to close this out. I had my cron job running every 15 seconds, (used a sleep function). While this worked just fine, Meteotemplate uses a Average wind speed to display on the gauges, so the wind speed would only change every 1-5 minutes. Not being able to figure out where the gauge was getting...
by K8POS
Fri Dec 08, 2017 10:57 pm
Forum: Web site - General
Topic: How To embed HTML page inside PHP without an IFRAME
Replies: 1
Views: 61

How To embed HTML page inside PHP without an IFRAME

My coding knowledge is poor at best. I have an HTML page that I want to place inside of a PHP page. Right now I am using the <IFRAME> to do it. While it works, Iframe does have some draw backs. I have tried using the INCLUDE function but it would not work. Here is the raw HTML I am trying to place:...
by K8POS
Fri Dec 08, 2017 5:21 pm
Forum: SteelSeries Gauges
Topic: Space between gauges
Replies: 3
Views: 65

Re: Space between gauges

Well after playing with it. I got it close, but not what I really wanted. I looked at the code in Meteotemplate, I liked the layout that I had in there. So what does a lazy SOB with piss poor code skills do. A bit of cut and paste, and you end up with this: http://www.melvinweather.com/gaugetest.htm...
by K8POS
Fri Dec 08, 2017 3:42 pm
Forum: SteelSeries Gauges
Topic: Space between gauges
Replies: 3
Views: 65

Space between gauges

Working on my gauge lay out. Now I know my HTML is very rusty. but why is this code leaving a blank spot between Gauge #2 and Gauge #3? <!-- START OF FIRST ROW 6 GAUGES --> <div class="row"> <div class="gauge"> <div id="tip_0"> <!-- TEMPERATURE GAUGE --> <canvas id=&quo...
by K8POS
Thu Dec 07, 2017 5:55 pm
Forum: SteelSeries Gauges
Topic: New install, no gauges displayed
Replies: 12
Views: 182

Re: New install, no gauges displayed

<div class="row"> <canvas id="canvas_led" width="25" height="25"></canvas>&nbsp;&nbsp;&nbsp; <canvas id="canvas_status" width="550" height="25"></canvas>&nbsp;&nbsp; <canvas id="canvas_timer" width=&...
by K8POS
Thu Dec 07, 2017 4:34 pm
Forum: SteelSeries Gauges
Topic: New install, no gauges displayed
Replies: 12
Views: 182

Re: New install, no gauges displayed

Mark,
Thank you ever so much.
I think one can stare at a problem for so long the simple eludes you.

Now to change the sizes and layout. Will edit that off line till I get it right.

Bob
by K8POS
Thu Dec 07, 2017 1:51 pm
Forum: SteelSeries Gauges
Topic: New install, no gauges displayed
Replies: 12
Views: 182

Re: New install, no gauges displayed

Removed the "Public_html" from everything. Fixed the css permissions. Still coming up blank. I even tried the "gauges-ss-basic-inc.php" I did have to change the character coding in the gauges-ss-basic.htm to utf-8, it was some other weird setting. Wasn't planning on using html. p...
by K8POS
Thu Dec 07, 2017 5:50 am
Forum: SteelSeries Gauges
Topic: New install, no gauges displayed
Replies: 12
Views: 182

Re: New install, no gauges displayed

I fixed the Gauges.js to reflect the change you suggested.
Still comes up blank.
by K8POS
Wed Dec 06, 2017 11:10 pm
Forum: SteelSeries Gauges
Topic: New install, no gauges displayed
Replies: 12
Views: 182

New install, no gauges displayed

I am feeling really stupid. I did a NEW install of the SSgauges. I have everything in the root of my server per the WIKI. I have my realtimegauges.txt being uploaded every 5 seconds into the root. My folder/file structure is this: ss.PNG I plan on using this standalone so I am running the "gau...
by K8POS
Tue Dec 05, 2017 4:33 pm
Forum: SteelSeries Gauges
Topic: SSgauges and Meteotemplate
Replies: 2
Views: 96

Re: SSgauges and Meteotemplate

Mark,
Thank you.
I'll keep plucking at it, if I cant figure it out will just install the original gauges like I use to have and figure a way to integrate them into Meteotemplate.

Bob
by K8POS
Tue Dec 05, 2017 3:32 pm
Forum: Web site - General
Topic: Meteotemplate
Replies: 17
Views: 1404

Re: Meteotemplate

I figured out the Cron job part, have it running several cron jobs with a SLEEP function. It updates every 12-15 seconds depending on server load. Have to give the Update.php file time to run. I still can not figure out where the data for the wind speed is coming from. It appears to be using AVERAGE...
by K8POS
Tue Dec 05, 2017 3:04 pm
Forum: SteelSeries Gauges
Topic: SSgauges and Meteotemplate
Replies: 2
Views: 96

SSgauges and Meteotemplate

Mark, I hope you can shed some light here. I am using Cumulus, with Meteotemplate. I have the SSGauges block installed and running. How ever the displayed WIND Speed shown by the pointer, appears to be showing AVERAGE wind speed and not the Current wind speed. I know your code has really been rewrit...

Go to advanced search