Please read the posts in the Announcements section about the current status of Cumulus development now that I have retired

Please read this post before posting

Latest Cumulus release v1.9.4 (build 1099) - Nov 28 2014
Latest Cumulus MX release - v3.0.0 build 3043 Jan 20 2017. See this post for download

Search found 70 matches

by acatalano
Mon Jan 15, 2018 5:01 pm
Forum: Saratoga Templates
Topic: WXQUAKES PROBLEM??
Replies: 6
Views: 74

Re: WXQUAKES PROBLEM??

Problem solved! Looks like Akamai is just a provider. Unblocking the blocked outgoing requests solved the problem. It's odd that it worked for several days then stopped. Thanks for all the expert help!
by acatalano
Mon Jan 15, 2018 4:02 pm
Forum: Saratoga Templates
Topic: WXQUAKES PROBLEM??
Replies: 6
Views: 74

Re: WXQUAKES PROBLEM??

Many thanks for the expert diagnosis. I examined the error log but see nothing associated with this problem. My web host does require me to open up outgoing channels, but the only ones I see are associated with AKAMAI so I think those are associated with a webcrawler. I'll contact the support folks ...
by acatalano
Sun Jan 14, 2018 7:09 pm
Forum: Saratoga Templates
Topic: WXQUAKES PROBLEM??
Replies: 6
Views: 74

WXQUAKES PROBLEM??

I updated my website termplates for boulderwx.com on January 9. One of the most attractive additions IMHO is the earthquake map feature. I had a google maps API key etc., and quickly got it working fine. However since then I've noticed that most of the time the map does not display and What does dis...
by acatalano
Fri Jan 12, 2018 1:34 pm
Forum: Saratoga Templates
Topic: $Sharedir Error in wxgraphs.php
Replies: 5
Views: 74

Re: $Sharedir Error in wxgraphs.php

Well that explains it! What's odd is I had the graphs displaying 2 days ago and took it for granted it worked with CumulusMX. The website started out with the Cumulus supplied pages, so perhaps that has/had something to do with the appearance of the graphs (briefly).
by acatalano
Fri Jan 12, 2018 5:35 am
Forum: Saratoga Templates
Topic: $Sharedir Error in wxgraphs.php
Replies: 5
Views: 74

Re: $Sharedir Error in wxgraphs.php

I found the 1.04 version of wxgraphs and installed it. check fetch times shows wxgraphs is up to date. However going to the page indicates that it is looking for many png files in the ./image directory. I have none of these and thought they were associated with the non-MX version of Cumulus. See bel...
by acatalano
Fri Jan 12, 2018 5:05 am
Forum: Saratoga Templates
Topic: $Sharedir Error in wxgraphs.php
Replies: 5
Views: 74

Re: $Sharedir Error in wxgraphs.php

Perhaps I'm downloading the wrong version of the Templates. I downloaded them from https://saratoga-weather.org/wxtemplates/install.php just now to check out the wxgraphs.php file using notepad++. A search within the file did not find any $Sharedir or $Sharedir = '/scripts/' in the file whose latest...
by acatalano
Thu Jan 11, 2018 11:10 pm
Forum: Saratoga Templates
Topic: $Sharedir Error in wxgraphs.php
Replies: 5
Views: 74

$Sharedir Error in wxgraphs.php

Yesterday wxgraphs.php was working fine and this evening not at all. I have been adding video files to my website, and pages on which they are viewed. Because there are many, I had been trying to better organize the pages by grouping the php files regarding the animal videos together. This led to a ...
by acatalano
Wed Jan 10, 2018 5:39 pm
Forum: Saratoga Templates
Topic: Getting wxssgauges.php to Work
Replies: 17
Views: 187

Re: Getting wxssgauges.php to Work

I have gotten the gauges page going in both apcat.org and boulderwx.com Overall, I would say the problem originated from having installed the SS gauges long ago, in 2015, and then again in a different folder in 2016 or 17 having forgotten about the original. Although it seems as though setting the p...
by acatalano
Tue Jan 09, 2018 9:43 pm
Forum: Saratoga Templates
Topic: Getting wxssgauges.php to Work
Replies: 17
Views: 187

Re: Getting wxssgauges.php to Work

Sooo...one step forward but two back. After all was said and done the windrose was blank, so I thought I'd work on that. I could not find the file windrose.js anywhere within the scripts subdirectory or anywhere else. I downloaded the latest steelseries files and realized that several of the files w...
by acatalano
Tue Jan 09, 2018 5:56 pm
Forum: Saratoga Templates
Topic: Getting wxssgauges.php to Work
Replies: 17
Views: 187

Re: Getting wxssgauges.php to Work

I had the wxssgauges.php path set to ./ssg/ NOT ./lib/steelseries/ making that change solved the problem!!!!!!!!!!!!!!! I was way too focused on the contents of the ssg folder, and blinded myself to the correct path (so to speak). Cannot thank you enough! The (additional) silver lining is that it go...
by acatalano
Tue Jan 09, 2018 2:10 pm
Forum: Saratoga Templates
Topic: Getting wxssgauges.php to Work
Replies: 17
Views: 187

Re: Getting wxssgauges.php to Work

My current file structure for which wxssgauges.php does not work is: ./lib/highstock ./lib/jquery ./lib/steelseries/css,images,scripts no other files within lib; all files are within those folders. then: ./ssg/css,fonts,images,scripts and within ./ssg the files gauges-ss-basic-inc.php, gauges-ss-bas...
by acatalano
Tue Jan 09, 2018 1:25 pm
Forum: Saratoga Templates
Topic: Getting wxssgauges.php to Work
Replies: 17
Views: 187

Re: Getting wxssgauges.php to Work

So... wxssgauges.php has $ssgDir='./ssg/ not /lib/steelseries. I have been focusing on ./ssg as the directory where the "action" was. Looks like I made a left turn instead of a right turn somewhere along the way... So what should the directory structure and file content be? I'll show what ...
by acatalano
Tue Jan 09, 2018 1:52 am
Forum: Saratoga Templates
Topic: Getting wxssgauges.php to Work
Replies: 17
Views: 187

Re: Getting wxssgauges.php to Work

...and most of the files in root have 644 permissions (read/write by user only, read by others. Not sure if that is important. Other than wxssgauges.php site is working fine.
by acatalano
Tue Jan 09, 2018 1:49 am
Forum: Saratoga Templates
Topic: Getting wxssgauges.php to Work
Replies: 17
Views: 187

Re: Getting wxssgauges.php to Work

...and one more thing...Cache has been set to 755 all along
by acatalano
Tue Jan 09, 2018 1:36 am
Forum: Saratoga Templates
Topic: Getting wxssgauges.php to Work
Replies: 17
Views: 187

Re: Getting wxssgauges.php to Work

Thanks very much for the additional info. The problem with communicating with Saratoga is fixed and the update list & text file is created. I keep forgetting that my host requires me to "open up" and allow a connection to a specific IP address. That is now done. I've updated all (excep...

Go to advanced search