IMPORTANT! The server may go down soon - possibly permanently. Please read the latest post in Announcements and News

I strongly advise all users using my server for their web site to make alternative arrangements.

Outgoing mail is disabled because of the malware on the server. No new forum registrations are currently possible, and mail to the forum administrator will not work.

Please read the posts in the Announcements section about the current status of Cumulus development now that I have retired

Please read this post before posting

Latest Cumulus release v1.9.4 (build 1099) - Nov 28 2014
Latest Cumulus MX release - v3.0.0 build 3043 Jan 20 2017. See this post for download

Search found 36 matches

by ken555
Fri Mar 09, 2018 2:40 pm
Forum: Fine Offset/EasyWeather
Topic: Windows 10 upgrade
Replies: 16
Views: 3840

Re: Windows 10 upgrade

by ken555
Tue Jan 16, 2018 8:50 am
Forum: Cumulus MX
Topic: Windows 10 Drivers Problems
Replies: 7
Views: 813

Re: Windows 10 Drivers Problems

But that wouldn't explain why it works on another PC.

Anyway replacing the driver seems to have worked, I'm switched off driver updates and we will see how long that stays.
But at least I have a solution if it happens again.
by ken555
Mon Jan 15, 2018 11:17 am
Forum: Cumulus MX
Topic: Windows 10 Drivers Problems
Replies: 7
Views: 813

Re: Windows 10 Drivers Problems

No rollback available. The Laptop has just done an update, so I will check if it still works when I get home tonight. But plan is to turn off Driver signing and use the files from the laptop along with the .inf file to install that as a driver. If that doesn't work, I may boot it off a Linux disk an...
by ken555
Mon Jan 15, 2018 8:55 am
Forum: Cumulus MX
Topic: Windows 10 Drivers Problems
Replies: 7
Views: 813

Re: Windows 10 Drivers Problems

Tried all the sockets, and also a usb hub.

Reset the console, but it works on another machine, using the different version of the driver files.

Uninstall the updates, but this did nothing.
Tried a systems restore, but this failed because of an AV issue.
by ken555
Mon Jan 15, 2018 1:13 am
Forum: Cumulus MX
Topic: Windows 10 Drivers Problems
Replies: 7
Views: 813

Windows 10 Drivers Problems

I have a Maplin Fine offset clone running for the last 6 years. End of last year upgraded to 10, and Cumulus MX no problems. Been running happy ever since. Until 5th Jan (Approx) when it stopped updating the web / twitter feeds. Checked the MXDiag log, and it seems to be a problem reading the pressu...
by ken555
Thu Nov 23, 2017 1:23 pm
Forum: Cumulus MX
Topic: Twitter Image?
Replies: 4
Views: 636

Re: Twitter Image?

I just put a link to the webcam image on the end of the twitter.txt
by ken555
Sun Feb 22, 2015 12:55 pm
Forum: Homebuilt
Topic: Siezed wind direction sensor on WH1080 - Fixed
Replies: 2
Views: 1613

Re: Siezed wind direction sensor on WH1080 - Fixed

Repairman77 wrote:The new bearing arrived Mike.


Do you have the bearing dimensions? Need to order a couple here.
by ken555
Sat Feb 01, 2014 6:29 pm
Forum: Webcams
Topic: Webcam links
Replies: 216
Views: 76492

Re: Webcam links

Image

Latest addition to the webcam setup, looking down on our pond.

Image

Original weather cam.
by ken555
Tue Jan 28, 2014 11:10 pm
Forum: 3rd Party Tools
Topic: Home Weather Station - New Android App
Replies: 61
Views: 33319

Re: Home Weather Station - New Android App

theoc wrote:I just tried changing it and it worked instantly for me. Is the URL inputted correctly?

This is what it looks like for me: http://youtu.be/AkxGSw5wKpA


Had to press now/trends/now a few time to get it to react, but working now.
by ken555
Tue Jan 28, 2014 8:25 pm
Forum: 3rd Party Tools
Topic: Home Weather Station - New Android App
Replies: 61
Views: 33319

Re: Home Weather Station - New Android App

How often does it refresh ?

Changed the url ( http://ken555.plus.com/weather/ ) but still showing old default data.
by ken555
Thu Dec 05, 2013 6:59 pm
Forum: Cumulus 1
Topic: Is the start of a new Beta?
Replies: 2
Views: 626

Re: Is the start of a new Beta?

water01 wrote:Steve, was looking at your site looking at the wind speeds etc.


We're getting a bit more wind in the South :lol: (Well South of Steve)

At the moment I'm 2 mph above Steve's wind
by ken555
Tue Dec 03, 2013 4:47 pm
Forum: Weather
Topic: Cumulus Banner Collection
Replies: 96
Views: 50974

Re: Cumulus Banner Collection

steve wrote:Are you using an advert blocker? Adblock Plus, for example, thinks the banners are adverts and hides them.


Cheers Steve, telling adblock to ignore this domain cured it.
by ken555
Tue Dec 03, 2013 11:00 am
Forum: Weather
Topic: Cumulus Banner Collection
Replies: 96
Views: 50974

Re: Cumulus Banner Collection

Has any changes been made to the board ?

I notice that all the banners in peoples signatures have stopped working (Mine included)

Image

update:- doesn't work in Chrome, works in IE
by ken555
Sun Oct 28, 2012 10:44 am
Forum: Weather
Topic: A little Blip...
Replies: 3
Views: 1840

Re: A little Blip...

Time Travel I say.

Because the clocks changed back at 2:00am we had the hour between 1:00 am and 2:00 am twice last night.

http://sandaysoft.com/forum/viewtopic.php?f=4&t=8513
by ken555
Fri Oct 26, 2012 7:40 pm
Forum: Weather
Topic: Early Snow
Replies: 1
Views: 830

Early Snow

We've now one road closed and this one doesn't look too good.

Image

Go to advanced search