Page 1 of 1

Change period of Trends Display from 1 day to more.

Posted: Tue May 16, 2017 9:15 am
by Super-T
Can someone point me where to change the setting to display more than 1 day on the graphs?
I moved house and restarted cumulus without any data but since then the graphs only show 1 days worth?

Re: Change period of Trends Display from 1 day to more.

Posted: Tue May 16, 2017 9:28 am
by steve
Configuration menu -> Display -> Graphs panel

Re: Change period of Trends Display from 1 day to more.

Posted: Tue May 16, 2017 11:05 am
by Super-T
Thanks Steve. I thought that was where it was and tried changing the Detailed Chart Period before to no avail.
2017-05-16_230149.jpg

Tried restart etc. after changes.
I was surprised I lost that setting because I deleted the data and started afresh. Kept all othe directories with ini files etc.

Re: Change period of Trends Display from 1 day to more.

Posted: Tue May 16, 2017 11:15 am
by steve
I had a look at your charts on your web site, and it's displaying more than 24 hours now, so presumably it's building up to 72 hours. If you restarted and it didn't pre-load 72 hours worth, that points to a problem in your May data log file. That's assuming you do actually have 72 hours worth of data in there, i.e. you started afresh at least 72 hours ago - but it looks like you restarted some time yesterday (15th). It can't plot data that it doesn't have!

Re: Change period of Trends Display from 1 day to more.

Posted: Wed May 17, 2017 3:58 am
by Super-T
True. A senior moment I reckon. Thanks :-)

I'd strated a week ago but finally got the wind parts installed so I di a complete new start at that point 2 days ago.