If you use Cumulus, please donate Image

Please read this post before posting

Latest Cumulus release v1.9.4 (build 1099) - Nov 28 2014
Latest Cumulus MX release - v3.0.0 build 3043 Jan 20 2017. See this post for download

Can't get website to display

Other discussion about creating web sites for Cumulus that doesn't have a specific subforum

Moderators: daj, TNETWeather

kenbannan
Posts: 2
Joined: Tue Nov 15, 2016 4:30 am
Weather Station: Aercus Instruments
Operating System: Windows 10

Can't get website to display

Postby kenbannan » Tue Nov 15, 2016 4:46 am

I'm new to settimng up the Cumulus website. I've transferred files from my C: Cumulus webfiles directory via filezilla as instructed. But I can't get the
programme to execute. It seems to me that calling wz-jsgraphics.js achieves nothing. What am I doing wrong or not doing that I should.

water01
Posts: 1353
Joined: Sat Aug 13, 2011 9:33 am
Weather Station: WH1081
Operating System: Windows 7 64bit HP SP1
Location: Gurney Slade,Somerset, UK
Contact:

Re: Can't get website to display

Postby water01 » Tue Nov 15, 2016 3:36 pm

A link to your website would be useful, so we can help.

Not sure why you believe you should be using wz-jsgraphics.js in the URL as if you have loaded the files correctly and set the website upload time to say 30 minutes it should work by typing http://myweatherwebsite/index.htm

jlmr731
Posts: 67
Joined: Sat Aug 27, 2016 12:11 am
Weather Station: Davis vantage pro 2
Operating System: Linux Ubuntu / windows 10
Location: Youngstown, Ohio
Contact:

Re: Can't get website to display

Postby jlmr731 » Tue Nov 15, 2016 6:08 pm

have you also set up cumulus to upload the files to your web server?
there are setting within the program to enter your ftp login and server to upload the update files to your server.
What version of cumulus are you using?

kenbannan
Posts: 2
Joined: Tue Nov 15, 2016 4:30 am
Weather Station: Aercus Instruments
Operating System: Windows 10

Re: Can't get website to display

Postby kenbannan » Thu Jan 12, 2017 4:24 am

My website address is www.riverwoodhill.co.nz/rwhweather. Typing that just gives me a 404 error.
Typing http://rwhweather/index.htm results in website not found.
I have followed all Cumulus instructions (to best of my ability) and I thought I'd set it up correctly to upload files to the web server. But since nothing seems to work, I'm guessing something could be wrong there.
I'm using FileZilla and uploaded files from my PC to the remote web server i.e. all the ones specified by Cumulus instructions - I've uploaded them to the remote site www.riverwoodhill.co.nz/rwhweather.
The Cumulus version is 1.9.4 build 1099, 2014

Toxic17
Posts: 286
Joined: Mon May 19, 2014 10:45 pm
Weather Station: Davis Vantage Pro2 Plus
Operating System: Debian 8.6
Location: Bangor, NI
Contact:

Re: Can't get website to display

Postby Toxic17 » Thu Jan 12, 2017 2:32 pm

Not Found

The requested URL /rwhweather/ was not found on this server.


in other words, the folder is not where is should be. if this is a Linux Webserver is will be in your www folder or whereever you apache or IIS root web folder resides.
Regards Simon
https://www.conligwx.org
https://www.conligwx.org/pws/
Davis Vantage Pro2+ - CumulusMX v3.0.0 (build 3043) + Saratoga/PWS
Image


Return to “Web site - General”

Who is online

Users browsing this forum: weatherist34 and 2 guests