IMPORTANT! The server may go down soon - possibly permanently. Please read the latest post in Announcements and News

I strongly advise all users using my server for their web site to make alternative arrangements.

Outgoing mail is disabled because of the malware on the server. No new forum registrations are currently possible, and mail to the forum administrator will not work.

Please read the posts in the Announcements section about the current status of Cumulus development now that I have retired

Please read this post before posting

Latest Cumulus release v1.9.4 (build 1099) - Nov 28 2014
Latest Cumulus MX release - v3.0.0 build 3043 Jan 20 2017. See this post for download

Sparklines... and how to add them to your webpage(s)

Other discussion about creating web sites for Cumulus that doesn't have a specific subforum

Moderators: daj, TNETWeather

User avatar
dazza1223
Posts: 395
Joined: Sun Jan 25, 2015 8:41 pm
Weather Station: Davis Vantage Vue
Operating System: raspberry pi 3 +
Location: worthing
Contact:

Re: Sparklines... and how to add them to your webpage(s)

Postby dazza1223 » Tue Feb 06, 2018 10:07 am

hey i dont understand how to to set the time on them <#RecentTS <#RecentOutsideTemp ?
have fun and keep learning

dazza :D

mitmania
Posts: 33
Joined: Tue Feb 07, 2012 11:51 am
Weather Station: WS2350 & Davis VP2
Operating System: Win 7
Location: Italy
Contact:

Re: Sparklines... and how to add them to your webpage(s)

Postby mitmania » Sat Feb 24, 2018 9:44 pm

Hi everyone, I installed the script and I have to say that it works. I do not understand why the graph that is displayed is not linear is with many peaks and extremes high and low. Where am I wrong?

User avatar
dazza1223
Posts: 395
Joined: Sun Jan 25, 2015 8:41 pm
Weather Station: Davis Vantage Vue
Operating System: raspberry pi 3 +
Location: worthing
Contact:

Re: Sparklines... and how to add them to your webpage(s)

Postby dazza1223 » Sat Feb 24, 2018 11:12 pm

I will have a look to moz
have fun and keep learning

dazza :D

mitmania
Posts: 33
Joined: Tue Feb 07, 2012 11:51 am
Weather Station: WS2350 & Davis VP2
Operating System: Win 7
Location: Italy
Contact:

Re: Sparklines... and how to add them to your webpage(s)

Postby mitmania » Sun Feb 25, 2018 8:47 am

Hello to all .... I think I understand the problem ... the values that are displayed to me have a comma and not the point.

  In my website I read:

- var recent_outside_temp = [-0.6, -0.6, -0.6, -0.6,
                         -0.6, -0.6, -0.6, -0.8,
                         -0.6, -0.6, -0.6, -0.8];

In the other sites I read:

-var recent_outside_temp = [-0.3, -0.3, -0.3, -0.4,
-0.3, -0.3, -0.2,0.0,
0.1,0.2,0.4,0.4];

Is there a cure for this problem? Thank you!

sfws
Posts: 448
Joined: Fri Jul 27, 2012 11:29 am
Weather Station: Customised mix of Fine Offset
Operating System: Tempermental Win. 10 PC
Location: UK

Re: Sparklines... and how to add them to your webpage(s)

Postby sfws » Sun Feb 25, 2018 9:01 am

mitmania wrote:have a comma

see wiki http://wiki.sandaysoft.com/a/Webtags#No_Commas

mitmania
Posts: 33
Joined: Tue Feb 07, 2012 11:51 am
Weather Station: WS2350 & Davis VP2
Operating System: Win 7
Location: Italy
Contact:

Re: Sparklines... and how to add them to your webpage(s)

Postby mitmania » Sun Feb 25, 2018 9:12 am

Thank's!!!!!!

User avatar
dazza1223
Posts: 395
Joined: Sun Jan 25, 2015 8:41 pm
Weather Station: Davis Vantage Vue
Operating System: raspberry pi 3 +
Location: worthing
Contact:

Re: Sparklines... and how to add them to your webpage(s)

Postby dazza1223 » Fri Mar 02, 2018 3:38 pm

hi dose any one know how to change colour on the box when u hover over the charts?
have fun and keep learning

dazza :D

deanpegal
Posts: 1
Joined: Mon Mar 19, 2018 11:45 am
Weather Station: Cooper & Baseline
Operating System: window 7
Contact:

Re: Sparklines... and how to add them to your webpage(s)

Postby deanpegal » Mon Mar 19, 2018 11:59 am

Very Impressive Mike, Thank you


Return to “Web site - General”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests