If you use Cumulus, please donate Image

Please read this post before posting

Latest Cumulus release v1.9.4 (build 1099) - Nov 28 2014
Latest Cumulus MX release - v3.0.0 build 3043 Jan 20 2017. See this post for download

BT's Global Sager Weathercaster PHP Scripts For Cumulus

Other discussion about creating web sites for Cumulus that doesn't have a specific subforum

Moderators: daj, TNETWeather

User avatar
Mapantz
Posts: 440
Joined: Sat Dec 17, 2011 11:55 am
Weather Station: Davis Vantage Pro2
Operating System: Windows 10 x64 - A beast.
Location: Wareham, Dorset - UK
Contact:

Re: BT's Global Sager Weathercaster PHP Scripts For Cumulus

Postby Mapantz » Thu Aug 04, 2016 12:45 pm

I forgot that I was still using it on the iCumulus template.. :lol:

Thanks for the fix BT!
Image
Image

User avatar
pernaczy
Posts: 107
Joined: Thu Nov 15, 2012 5:42 pm
Weather Station: Fine Offset WH 2080, TFA Spring
Operating System: XP SP3
Location: Niesiolowice, Northern Poland
Contact:

Re: BT's Global Sager Weathercaster PHP Scripts For Cumulus

Postby pernaczy » Thu Aug 04, 2016 1:10 pm

Werk_AG wrote:
pernaczy wrote:I have the same. In addition, I'm using "Metar display" script: http://saratoga-weather.org/scripts-metar.php#metar working perfectly and now (I don't now since when it shows that, I just noticed it) it displays like on the attached picture.


Update to latest get-metar-conditions-inc.php
Check this thread: viewtopic.php?f=25&t=15488


Thank you. I have managed to update mine "get-metar-conditions-inc.php" file with the current URL of NOAA .TXT METAR reports and now it is working again.
http://www.pogoda-niesiolowice.kaszuby.pl/lotniska.php

Piotr
The day when I have learned anything is not the lost one.

Image

M1DUL
Posts: 248
Joined: Wed Dec 31, 2008 1:56 pm
Weather Station: W-8681 Solar Weather Station
Operating System: Windows 10 Pro 64bit Build 10586
Location: Poole, Dorset UK
Contact:

Re: BT's Global Sager Weathercaster PHP Scripts For Cumulus

Postby M1DUL » Thu Aug 04, 2016 6:41 pm

Buford T. Justice wrote:NOAA changed the link to the .TXT METAR reports. The .PHP files have been updated for this change. Redownload from the first post.


Thank you. It's working again. ;)
Mike

CWOP: DW2423
My Weather website http://branksomeweather.co.uk

Image

User avatar
PaulMy
Posts: 1537
Joined: Sun Sep 28, 2008 11:54 pm
Weather Station: Davis Vantage Pro 2 w/Envoy USB
Operating System: Windows-8
Location: Komoka, ON Canada
Contact:

Re: BT's Global Sager Weathercaster PHP Scripts For Cumulus

Postby PaulMy » Thu Aug 04, 2016 11:49 pm

Thanks BT, also got it working again.

Paul

uncle_bob
Posts: 458
Joined: Wed Aug 17, 2011 2:58 pm
Weather Station: WeatherDuino Pro2
Operating System: 2008
Location: Canberra

Re: BT's Global Sager Weathercaster PHP Scripts For Cumulus

Postby uncle_bob » Sat Aug 06, 2016 1:16 am

Thanks for the quick fix BT!

User avatar
pernaczy
Posts: 107
Joined: Thu Nov 15, 2012 5:42 pm
Weather Station: Fine Offset WH 2080, TFA Spring
Operating System: XP SP3
Location: Niesiolowice, Northern Poland
Contact:

Re: BT's Global Sager Weathercaster PHP Scripts For Cumulus

Postby pernaczy » Tue Oct 25, 2016 6:55 am

Hi,
I'm looking for someone using this script translated into French.
Piotr
The day when I have learned anything is not the lost one.

Image

User avatar
Buford T. Justice
Posts: 381
Joined: Fri Aug 17, 2012 9:21 pm
Weather Station: Ambient Weather WS-2095
Operating System: https://ubuntu-mate.org/
Location: USA

Re: BT's Global Sager Weathercaster PHP Scripts For Cumulus

Postby Buford T. Justice » Sat Oct 29, 2016 6:56 am

Read the very first post on how to do this. It's very easy :)

User avatar
pernaczy
Posts: 107
Joined: Thu Nov 15, 2012 5:42 pm
Weather Station: Fine Offset WH 2080, TFA Spring
Operating System: XP SP3
Location: Niesiolowice, Northern Poland
Contact:

Re: BT's Global Sager Weathercaster PHP Scripts For Cumulus

Postby pernaczy » Sat Oct 29, 2016 7:30 am

Of course, it's very easy.
I have translated it into Polish. The problem is that I do not speak French (I can only listen to French without understanding :) ).
I would like to use French "version" in Current Conditions Audio script viewtopic.php?f=14&t=15654 as I'm using Polish and English "versions".
Piotr
The day when I have learned anything is not the lost one.

Image


Return to “Web site - General”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 7 guests