Page 1 of 1

Two problems using SS gauges 2.7.1

Posted: Fri Sep 07, 2018 1:35 pm
by webmid
Hi all,
I'm am puzzled to the bone! Somehow I can't seem to find the problem (2 problems to be honest)
I installed the SteelSeries Gauges V 2.7.1. driven bij Cmulus 1.9.4. build 1099.
If I visit the webpage containing the gauges I find that the realtime intervalcounter (set to 15 sec) is indeed counting down but 'underground' after zero keeping on counting -1, -2 etc. It never resets to 15 again.
Then my windrose seems not willing to show himself, only the placeholder is showing with the windrun counter showing 000.0.
The rest of the gauges look wonderful and work just fine!
Is there anyone around willing to look in to this?
Thanks and Regards, Jan.

Re: Two problems using SS gauges 2.7.1

Posted: Fri Sep 07, 2018 2:43 pm
by Toxic17
where is "the webpage" ? can we see it?

Re: Two problems using SS gauges 2.7.1

Posted: Fri Sep 07, 2018 3:10 pm
by webmid
Sure! The page is found on www. webmid.nl/weer/gauges-ss.htm

Re: Two problems using SS gauges 2.7.1

Posted: Fri Sep 07, 2018 5:06 pm
by mcrossley
You are missing some files from your web server...

scripts/RGraph.common.core.min.js
scripts/RGraph.rose.min.js

Get those uploaded and see how it goes...

Re: Two problems using SS gauges 2.7.1

Posted: Fri Sep 07, 2018 10:47 pm
by webmid
Hello Mark,
Thanks for your reply.
Both the scripts you mention are actually in the scripts map on the webserver. (root/weer/scripts/...)
Just for the sake of being 110% sure, I replaced them with de two scripts straight from the package, but still the same.
Another thing that gaught my attention: as the page starts, it starts for a moment on "1 second" then it goes to the preset15 seconds and starts counting down till it goes negative en keeps on counting. That "1 second" moment I don't see on correct running pages. There the counter start just where it should start. Might be nothing.
Regards, Jan.

Re: Two problems using SS gauges 2.7.1

Posted: Sat Sep 08, 2018 8:48 am
by mcrossley
Still the same...

GET http://www.webmid.nl/weer/scripts/RGrap ... ore.min.js net::ERR_ABORTED 404 (Not Found)
GET http://www.webmid.nl/weer/scripts/RGraph.rose.min.js net::ERR_ABORTED 404 (Not Found)

:(

Re: Two problems using SS gauges 2.7.1

Posted: Sat Sep 08, 2018 9:50 am
by Toxic17
looks like realtime.txt isnt updated very often either.

Re: Two problems using SS gauges 2.7.1

Posted: Sat Sep 08, 2018 11:21 am
by webmid
Yep Mark,
Your last reply was the golden tip.
Both files were in the scrips map but indeed, they produced a "404" trying to find them back.
It appears that my FTP client put's everything in lowercase into the webserver, who is case-sensitive. Just renamed the two scripts with the uppercase "RG's" and bingo, the world looks a lot better. Thanks for kickin' my butt in the right direction.

To Toxic17, that is the next priority, was not that important to start with but thanks for your reply.

Have a nice weekend, Regards,
Jan.