Please read the posts in the Announcements section about the current status of Cumulus development now that I have retired

Please read this post before posting

Latest Cumulus release v1.9.4 (build 1099) - Nov 28 2014
Latest Cumulus MX release - v3.0.0 build 3043 Jan 20 2017. See this post for download

missing Data in monthlyrecord.php on my website

Discussion of Jacques DesRoches's web site templates

Moderator: JacquesD

M1DUL
Posts: 248
Joined: Wed Dec 31, 2008 1:56 pm
Weather Station: W-8681 Solar Weather Station
Operating System: Windows 10 Pro 64bit Build 10586
Location: Poole, Dorset UK
Contact:

missing Data in monthlyrecord.php on my website

Postby M1DUL » Tue May 13, 2014 1:50 pm

Hi All,
I am having problems with my monthlyrecord.php on my website there is no data being displayed here is my website address it is http://branksomeweather.co.uk/new/monthlyrecord.php

Many Thanks for any Help/info.

Regards
Michael
Mike

CWOP: DW2423
My Weather website http://branksomeweather.co.uk

Image

User avatar
steve
Cumulus Author
Posts: 26624
Joined: Mon Jun 02, 2008 6:49 pm
Weather Station: None
Operating System: None
Location: Vienne, France
Contact:

Re: missing Data in monthlyrecord.php on my website

Postby steve » Tue May 13, 2014 2:20 pm

Cumulus isn't putting any values in to replace the web tags:

var hightemp = new Array("","","","","","","","","","","","");
var hightempT = new Array("","","","","","","","","","","","");

Are there any errors in the diags file? Do the monthly records show OK in Cumulus?
Steve
-----
Hosting available for Cumulus web sites. See http://sandaysoft.com/forum/viewtopic.php?f=2&t=11876

Please read the posts in the Announcements section about the current status of Cumulus development since I have retired from my day job

M1DUL
Posts: 248
Joined: Wed Dec 31, 2008 1:56 pm
Weather Station: W-8681 Solar Weather Station
Operating System: Windows 10 Pro 64bit Build 10586
Location: Poole, Dorset UK
Contact:

Re: missing Data in monthlyrecord.php on my website

Postby M1DUL » Tue May 13, 2014 9:11 pm

ftplog.txt
debug.log
cumulus.008
steve wrote:Cumulus isn't putting any values in to replace the web tags:

var hightemp = new Array("","","","","","","","","","","","");
var hightempT = new Array("","","","","","","","","","","","");

Are there any errors in the diags file? Do the monthly records show OK in Cumulus?


Hi Steve,
Thank you for replying back to me. I can not see an error in the diags file/folder. hear is the diags log any way and the other logs.

I hope you can find out what is causing is to not put the data on my website I have only noticed this on the monthlyrecord.php all the rest are working fine.

Many thanks for your help/info.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Mike

CWOP: DW2423
My Weather website http://branksomeweather.co.uk

Image

User avatar
mcrossley
Posts: 5186
Joined: Thu Jan 07, 2010 9:44 pm
Weather Station: Davis VP2
Operating System: Stretch Lite rPi
Location: Wilmslow, Cheshire, UK
Contact:

Re: missing Data in monthlyrecord.php on my website

Postby mcrossley » Tue May 13, 2014 9:46 pm

steve wrote:Do the monthly records show OK in Cumulus?


??

M1DUL
Posts: 248
Joined: Wed Dec 31, 2008 1:56 pm
Weather Station: W-8681 Solar Weather Station
Operating System: Windows 10 Pro 64bit Build 10586
Location: Poole, Dorset UK
Contact:

Re: missing Data in monthlyrecord.php on my website

Postby M1DUL » Tue May 13, 2014 10:28 pm

mcrossley wrote:
steve wrote:Do the monthly records show OK in Cumulus?


??


Yes they do show up in Cumulus, sorry I forgot to say that in my reply message.
Mike

CWOP: DW2423
My Weather website http://branksomeweather.co.uk

Image

User avatar
steve
Cumulus Author
Posts: 26624
Joined: Mon Jun 02, 2008 6:49 pm
Weather Station: None
Operating System: None
Location: Vienne, France
Contact:

Re: missing Data in monthlyrecord.php on my website

Postby steve » Wed May 14, 2014 6:23 am

If you zip up the template and attach it, I'll give it a try here.
Steve
-----
Hosting available for Cumulus web sites. See http://sandaysoft.com/forum/viewtopic.php?f=2&t=11876

Please read the posts in the Announcements section about the current status of Cumulus development since I have retired from my day job

M1DUL
Posts: 248
Joined: Wed Dec 31, 2008 1:56 pm
Weather Station: W-8681 Solar Weather Station
Operating System: Windows 10 Pro 64bit Build 10586
Location: Poole, Dorset UK
Contact:

Re: missing Data in monthlyrecord.php on my website

Postby M1DUL » Wed May 14, 2014 9:30 am

web.zip
steve wrote:If you zip up the template and attach it, I'll give it a try here.


Thank you Steve you are very kind. here are the web files I have taken out the images folder because it was to big for me to upload them. If you do need them I could PM them to you and see if that works.

Many Thanks for your help.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Mike

CWOP: DW2423
My Weather website http://branksomeweather.co.uk

Image

User avatar
mcrossley
Posts: 5186
Joined: Thu Jan 07, 2010 9:44 pm
Weather Station: Davis VP2
Operating System: Stretch Lite rPi
Location: Wilmslow, Cheshire, UK
Contact:

Re: missing Data in monthlyrecord.php on my website

Postby mcrossley » Wed May 14, 2014 9:41 am

You are including the wrong file name in monthlyrecord.php

include('wt_months_inc.php');

should be...

include('wt_month_inc.php');


As far as I can see there is nothing for Cumulus to process in monthlyrecord.php (only a quick scan).

M1DUL
Posts: 248
Joined: Wed Dec 31, 2008 1:56 pm
Weather Station: W-8681 Solar Weather Station
Operating System: Windows 10 Pro 64bit Build 10586
Location: Poole, Dorset UK
Contact:

Re: missing Data in monthlyrecord.php on my website

Postby M1DUL » Wed May 14, 2014 9:59 am

mcrossley wrote:You are including the wrong file name in monthlyrecord.php

include('wt_months_inc.php');

should be...

include('wt_month_inc.php');


As far as I can see there is nothing for Cumulus to process in monthlyrecord.php (only a quick scan).


Thank you for your infomation Mark, I can not find ('wt_months_inc.php'); in any of my files, ether on my PC or website.

Many Thanks
Mike

CWOP: DW2423
My Weather website http://branksomeweather.co.uk

Image

M1DUL
Posts: 248
Joined: Wed Dec 31, 2008 1:56 pm
Weather Station: W-8681 Solar Weather Station
Operating System: Windows 10 Pro 64bit Build 10586
Location: Poole, Dorset UK
Contact:

Re: missing Data in monthlyrecord.php on my website

Postby M1DUL » Wed May 14, 2014 10:16 am

M1DUL wrote:
mcrossley wrote:You are including the wrong file name in monthlyrecord.php

include('wt_months_inc.php');

should be...

include('wt_month_inc.php');


As far as I can see there is nothing for Cumulus to process in monthlyrecord.php (only a quick scan).


Thank you Mark for the Information about the monthlyrecord.php and the wt_month_inc.php I have just had a look in the monthlyrecord.php and found that there is a error in there that says wt_months_inc.php.

I have now changed that to wt_month_inc.php and now it is working now.

Thank you ever so much for your help Mark and Steve.
Mike

CWOP: DW2423
My Weather website http://branksomeweather.co.uk

Image


Return to “Weather by You Templates”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest