Please read the posts in the Announcements section about the current status of Cumulus development now that I have retired

Please read this post before posting

Latest Cumulus release v1.9.4 (build 1099) - Nov 28 2014
Latest Cumulus MX release - v3.0.0 build 3043 Jan 20 2017. See this post for download

CumulusMX error

Discussion of version 3 of Cumulus, which runs on Windows, Linux, and OS X. All Cumulus MX queries in here, please.
ok2arm
Posts: 6
Joined: Mon Aug 06, 2018 1:46 pm
Weather Station: WS2300
Operating System: XP

CumulusMX error

Postby ok2arm » Thu Aug 09, 2018 4:57 pm

Hi,
from yesterday night have problem with CumulusMX webinterface... Before all working well, but now...
Setup menu is blank, and other links make err

Any idea ?
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

User avatar
steve
Cumulus Author
Posts: 26630
Joined: Mon Jun 02, 2008 6:49 pm
Weather Station: None
Operating System: None
Location: Vienne, France
Contact:

Re: CumulusMX error

Postby steve » Thu Aug 09, 2018 5:35 pm

Is it possible that your system settings have changed? In particular something like the decimal separator?
Steve
-----
Hosting available for Cumulus web sites. See http://sandaysoft.com/forum/viewtopic.php?f=2&t=11876

Please read the posts in the Announcements section about the current status of Cumulus development since I have retired from my day job

ok2arm
Posts: 6
Joined: Mon Aug 06, 2018 1:46 pm
Weather Station: WS2300
Operating System: XP

Re: CumulusMX error

Postby ok2arm » Thu Aug 09, 2018 6:15 pm

steve wrote:Is it possible that your system settings have changed? In particular something like the decimal separator?



The system run 5days continuously without err... All run in the table, PC without network connection... Any change is not possible...
And now... This... I dont know, what is happend :/ Also not read values from WX

User avatar
steve
Cumulus Author
Posts: 26630
Joined: Mon Jun 02, 2008 6:49 pm
Weather Station: None
Operating System: None
Location: Vienne, France
Contact:

Re: CumulusMX error

Postby steve » Thu Aug 09, 2018 6:21 pm

If you zip up the mx diags folder and attach it, I'll take a look. There may be something in there which helps.
Steve
-----
Hosting available for Cumulus web sites. See http://sandaysoft.com/forum/viewtopic.php?f=2&t=11876

Please read the posts in the Announcements section about the current status of Cumulus development since I have retired from my day job

User avatar
Toxic17
Posts: 822
Joined: Mon May 19, 2014 10:45 pm
Weather Station: Davis VPro2 Plus
Operating System: Debian 9.5 Stretch
Location: Bangor, NI
Contact:

Re: CumulusMX error

Postby Toxic17 » Thu Aug 09, 2018 6:33 pm

any Ad blocker extensions on your web browser that maybe blocking content?
Regards Simon

https://www.conligwx.org
https://www.conligwx.org/pws/
https://twitter.com/conligwx
Davis Vantage Pro2+ - CumulusMX v3.0.0 (build 3043) + Saratoga/PWS
Image

ok2arm
Posts: 6
Joined: Mon Aug 06, 2018 1:46 pm
Weather Station: WS2300
Operating System: XP

Re: CumulusMX error

Postby ok2arm » Thu Aug 09, 2018 6:36 pm

steve wrote:If you zip up the mx diags folder and attach it, I'll take a look. There may be something in there which helps.


Here is https://we.tl/TuhQQgIDkw full folder, I dont know, whitch files you want... But I test unzip original files and replace, no change

ok2arm
Posts: 6
Joined: Mon Aug 06, 2018 1:46 pm
Weather Station: WS2300
Operating System: XP

Re: CumulusMX error

Postby ok2arm » Thu Aug 09, 2018 6:37 pm

Toxic17 wrote:any Ad blocker extensions on your web browser that maybe blocking content?


I test connect to main PC with CumulusMX from other PC and the same...

User avatar
steve
Cumulus Author
Posts: 26630
Joined: Mon Jun 02, 2008 6:49 pm
Weather Station: None
Operating System: None
Location: Vienne, France
Contact:

Re: CumulusMX error

Postby steve » Thu Aug 09, 2018 6:41 pm

Something has happened on your system, Cumulus thinks you only started using it today. You have no data logs. I'm afraid I can't say more than that.
Steve
-----
Hosting available for Cumulus web sites. See http://sandaysoft.com/forum/viewtopic.php?f=2&t=11876

Please read the posts in the Announcements section about the current status of Cumulus development since I have retired from my day job

ok2arm
Posts: 6
Joined: Mon Aug 06, 2018 1:46 pm
Weather Station: WS2300
Operating System: XP

Re: CumulusMX error

Postby ok2arm » Wed Aug 15, 2018 7:51 am

Problem solved.... I dont know why, before RUN on W7 CZ location... But after change to US location, working well..

Thank you for help !


Return to “Cumulus MX”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests